Arrangement

Utstilling: Dragsug / El Winlove
Utstilling: Dragsug / El Winlove

Utstilling: Dragsug / El Winlove

Kategori:
Utstilling

Utstillingsåpning 19.mars.
Utstillingen er åpen lør-søn kl 14-17 i perioden 19.mars til 24.april

Som en flokk sauer diltende etter en råflott ny-fønet alfa-sau kledd i klassiske, ikke for prangende må huske, men eksklusive Gucci-klær...
eller noe lignende. Er det virkelig dette som er menneskeheten? Lar vi oss alle dra med i dette dragsuget av såkalte sannheter og retningslinjer?
Hva med bygdeoriginalene? Har de måttet gjemme seg bort? Og biler som kun er sølvgrå eller svarte (eller hvite hvis du er skikkelig gal), hvem ønsker seg det egentlig? Hvor ble fargene av?
Galskapen? Latteren?

Med et humoristisk preg (hvor hadde vi vært uten humor?) spenner mine verk fra å være melankolsk tilbakeskuende, til sarkastisk å rette en syrlig pekefinger mot omtalt saueflokk.
Og med oppførsel og retningslinjer som tema er det vanskelig å komme utenom pandemien. I animasjonsfilmen Occupation 2020 og maleriet SuperKen beskriver jeg hvilke påvirkninger nedstengningen gjorde medoss.
Ell Puppet, mitt alter-ego, satte seg for eksempel ned for å strikke sin SuperKen. Det var jo umulig å møte noen ny kjæreste ute på byen i denne tiden.

 

Observasjon av meg selv og mennesker rundt meg er min største kilde til inspirasjon. Jeg er interessert i å sette fingeren på hvordan vi oppfører oss mot hverandre, mot venner, folk vi kjenner, dyr, ting, utsatte grupper, penger...
Som døråpner inn til de underliggende alvorlige temaene bruker jeg humor og sterke farger.
-El Winlove-

 

Bilder:

  • Bilde fra forestillingen