Arrangement

1920-1080-Elling-2-24817847-Foto_Sebastian_Ludvigsen
1920-1080-Elling-2-24817847-Foto_Sebastian_Ludvigsen

Riksteatret - Bare Elling

Tirsdag 17. sep.Tir. 17. sep. kl. 19.00
- Storsalen

Kategori:
Teater | Humor | Riksteatret

Varighet:
2 timer og 20 minutter (inkludert pause)

En ganske morsom historie om ensomhet

Elling er endelig tilbake! Like sår og morsom som alltid – det er bare å glede seg!  

 

Fortellingen om Elling har gått sin seiersgang kloden rundt både som film og teater. Det første teaterstykket om denne engstelige mannen er verdens mest spilte moderne norske stykke. Hans appell er utvilsomt universell.  

Nå er han tilbake på teaterscenen, med Per Christian Ellefsen og Anne Marie Ottersen i hovedrollene og helt ny musikk av Lars Lillo-Stenberg. Også denne gang i regi av Petter Næss, som ble Oscar-nominert med spillefilmen «Elling». 

Vi møter Elling 20 år etter vi forlot ham i «Elsk meg i morgen». Han har flyttet inn i en sokkelleilighet hos enkefru Annelore Frimann-Clausen på Grefsen i Oslo. Han er 65 år og savner Gro Harlem Brundtland, Kjell-Bjarne og mor. Og selv om han egentlig har vært pensjonist hele livet, ønsker han nå å sette spor etter seg. Han vil ikke lenger være «ingen». Han vil bli NOEN.  

«Bare Elling» er en morsom og gripende skildring av et ensomt menneske med mange meninger og sterke nevroser, som svært mange vil kjenne seg igjen i. Enten du er trofast tilhenger av Ingvar Ambjørnsens Elling-univers eller nykommer i hans verden, vil du få en teateropplevelse som berører hjertet og får deg til å tenke. I møte med Elling blir vi alle litt mindre alene. 

På scenen
Per Christian Ellefsen, Anne Marie Ottersen, Anne Regine Ellingsæter og Thomas Bipin Olsen


Forestillingslengde: 2 timer 20 minutter (inkludert pause).


Riksteatrets omtale: https://www.riksteatret.no/bare-elling

Bilder:

  • Bilde fra forestillingen