Arrangement

Karl Espegard & Sverre Indris Joner 1920x1080.png
Karl Espegard & Sverre Indris Joner 1920x1080.png

Musikkens venner: Argentinas pulserende rytmer

Kategori:
Konsert

Billettpris:
Kr 260,- /kr 200,-

Bli med på en reise gjennom Argentinas pulserende rytmer og nostalgiske melankoli.

Tangofiolinist Karl Espegard og pianist Sverre I. Joner

Hver tone skal blø!

Når fiolinisten Karl Espegard og pianisten Sverre Indris Joner møtes på scenen for åspille argentinsk tango, er det lurt å ta på seg vernebriller—for her slår det gnister! De anerkjente musikerne, som på hver sin kant har høstet lovord og strålende kritikkerverden rundt, har nå bokstavelig talt funnet tonen gjennom sin felles lidenskap,tangoen.

«Sverre Indris Joner er en bemerkelsesverdig, kreativ tanguista, og har med Electrocutangofunnet en aldeles uimotståelig og raffinert versjon av tango for det 21. århundre»–HoracioFerrer, Buenos Aires 2011

Med 20 års mellomrom, men på samme alder, reiste Joner og Espegard til Buenos Aires, og falt pladask for den forførende musikken og dansen. Inntrykkene satte dype spor, og har forplantet seg i en hel rekke suksessfulle internasjonale prosjekter som El Muro Tango,Tango for 3 og Electrocutango. Nå slår de kreftene sammen, og leverer en helt spesiellkonsertopplevelse ved å kombinere fyrig argentinsk tango—alt fra Astor Piazzolla og JuliánPlaza til egne komposisjoner—med romantiske perler fra Spania og Mexico.

«... håndverket her er eksepsjonelt. Dette er kvalitetsmusikk, spilt til perfeksjon. Videre er dettydelig at hvert bandmedlem spiller hver tone med den nøyaktige lidenskapen som sikrer at tango aldri kun blir forbeholdt historiebøkene.»–Songlines Magazine, 2019 (anmeldelse av ElMuro Tangos debutalbum Nostálgico)Gled deg til å bli hensatt til et Buenos Aires i 1950 med vakre melodier, pulserenderytmer og skjellsettende nostalgi!

Bilder:

  • Bilde fra forestillingen