Arrangement

02
02

Mandal Bluesklubb: The Nick Moss Band feat. Dennis Gruenling

Kategori:
Konsert

Billettpris:
Kr 325,- /kr 250,-/kr 125,-

Chicagogitaristen Nick Moss har i flere år fått fantastiske anmeldelser både for konserter og utgivelser og selv ikonet Buddy Guy påstår at The Nick Moss Band er noe av det beste fra blueshovedstaden Chicago på mange år.
Moss er en helt unik gitarist og låtskriver som er villig til å krysse grenser, gjøre endringer på den tradisjonelle bluesen for å hele tiden kunne utvikle seg som artist og gitarist.
På denne måten vinner han også nye fans hver gang han går på scenen.
Hans overlegne talent er tydelig på sine studioalbum, men det er hans live album og opptredener som får blueskritikerne til å sette ham i samme bås som noen av de største gitaristene i verden.

I 2016 startet Nick et suksessfylt samarbeid med den anerkjente munnspilleren og artisten Dennis Gruenling. Chicagobluesen til Nick blir gjennom samarbeidet på en stilfull måte flettet sammen med Gruenlings fengende swingrock til både fansen og bluespressens store glede.
Sammen har de gitt ut platene The High Cost of Low Living ( 2018 ) og Lucky Guy ( 2019 ) og under samarbeidet vunnet flere Blues Music Awards:

2019
Best Traditional Blues Male Artist og Best Instrumentalist Harmonica
2020
Band of The Year, Song of the Year og Best Traditional Blues Album of the Year

The Nick Moss Band og Dennis Gruenling jobber nå med et nytt album som forventes å slippes i 2023 og de skal endelig tilbake til Norge på en større turné i april, mai samme år.

 

20års aldersgrense

Bilder:

  • Bilde fra forestillingen