Arrangement

kun bilder.jpg
kun bilder.jpg

Jubileumsutstilling Mandal Fotoklubb

Kategori:
Familie | Utstilling

Varighet:
22.11.23-28.01.24

«Våre beste minner»

Mandal Fotoklubb fyller 50 år i januar 2024. Et jubileum må feires og vi starter feiringen allerede i år, med en jubileumsutstilling i Galleri Buen. Hele 19 fotografer deltar, og utstillingen inneholder 95 av våre beste minner. Her finner du alt fra landskap og makro til historiske bilder og naturopplevelser. Vi håper at du som besøker utstillingen vår liker reisen vi tar deg med på.

 

Utstillingen er en del av satsingen Galleri Buen gjør med lokale kunstnere, innen ulike sjangre.

Utstillingsåpning onsdag 22.november kl 18.00.


Fotoklubbens salgsutstilling kan besøkes hver dag hele uken, i kulturhusets åpningstid, kanskje finner du også en fin julegave til noen du er glad i!

Om Mandal Fotoklubb

Fra stiftelsen til klubben i 1974 har det skjedd en revolusjonerende teknologisk utvikling innen foto. Tidligere var det mørkerom og filmruller som gjaldt, nå er det speilløse digitale kameraer og «fremkalling» på pcen som er tingen. Det å ha foto som hobby er moro og utviklende, og det er ikke mange som ikke tar bilder på en eller annen måte. Om man ikke har kamera, så har de aller fleste med seg en mobil med kamera i, og de fleste knipser i vei. Minner foreviges, og det gir stor glede å se tilbake på de aller fleste. Kameraet gir også muligheter til å være kreativ. Mange ser motiver der andre bare haster forbi. Noen maler med kameraet, mens andre dokumenterer. Hva liker du? Vi håper at våre bilder både kan inspirere og imponere. Kanskje du til og med har lyst til å ha et av bildene på veggen?

Fotoklubben består pr i dag av ca 35 fotografer i alle aldre. Noen har vært med fra stiftelsen av klubben, mens andre har kommet til nylig. Tross at det er mange forskjellige aldre i klubben trives vi godt sammen og det er stadig noen som har noe å lære bort. Vi drar på fototurer, har foredrag på klubblokalet og de som ønsker deltar i konkurranser i inn og utland med bildene sine. Er du glad i å fotografere, men ønsker å lære mer så har vi alltid plass til flere medlemmer.

Bilder:

  • Bilde fra forestillingen
  • Bilde fra forestillingen