Arrangement

Diddi 1 PHOTO Veronika Fahret - VF Studio
Diddi 1 PHOTO Veronika Fahret - VF Studio

Diddi Velle m/band

Kategori:
Konsert

Norges nye store stemme og countryfenomen Diddi Velle inntar Buen Kulturhus! Attpåtil er det første konsert med fullt band samt en porsjon egne låter!


Diddi har de siste månedene opptrådt for fulle hus fra nord til sør. Hun er et av landets heteste talenter og en stemme man knapt kan tro at kommer fra lille Norge. Hun ble brått et internettfenomen etter at hun begynte å laste opp videoer i en egen gruppe på Facebook. Hennes tolkninger har allerede nådd flere millioner - inkludert «Jolene» med 8 millioner og «Seven Spanish Angels» med 6,5 millioner visninger! På rekordtid har hun nådd over 35 000 følgere, blitt signert, og nå spilt inn sine første låter med multi Grammy-vinnende produsenter og band i Nashville – noe som er unikt i Norsk sammenheng! Hennes første egenskrevne låter kommer utover året. Konserten blir også en feiring for at hun nylig ble tildelt "Drømmestipendet" av Norsk Tipping og Kulturskoleråd.

Countrymusikk er for alvor i vinden for tiden … til og med Beyoncé har slengt seg på trenden! Diddi ønsker spesielt å holde liv i den gode gamle countrystilen, og at dagens ungdom skal oppdage den. Hun er derfor en attraksjon både for gamle og unge. Live leverer hun en blanding av country, blues, rock og pop. Ta på deg cowboyhatten, støvlene og perfeksjoner dansetrinnene … Her blir det topp stemning!

Bli med på afterparty på Kastellet! I tillegg til konserten på Buen, hvorfor ikke gjøre det til en helaften? Her fortsetter også Diddi å opptre utover kvelden. 

Kastellet serverer helstekt indrefilet av svin med ovnsbakte grønnsaker, kremet saus og bakte potetbåter for kr 249,- .

OBS! Bestilling av middag er kun til de som har kjøpt billett og må bestilles på mail til tomerik@kastellet.no 


BERGRENSET ANTALL BILLETTER TIL AFTERPARTY PÅ KASTELLET ETTER KONSERTEN – FØRSTE MANN TIL MØLLA! 

Bilder:

  • Bilde fra forestillingen