Arrangement

RAGIN Wenk-Wolff      IMAGE IN MY MUSIC
RAGIN Wenk-Wolff      IMAGE IN MY MUSIC

RAGIN Wenk-Wolff     IMAGE IN MY MUSIC

Lørdag 28. okt.Lør. 28. okt. kl. 19.30
- Storsalen

Kategori:
Klassisk | Konsert | Show

Varighet:
1 time

Billettpris:
kr 300,- ink. avg.

Et multi media, multi dimensjonalt show

Ragin bio Høsten 2017

 

 

IMAGE IN MY MUSIC

 

Et multi media, multi dimensjonalt show

 

"Inside my head the music has colors, shapes, textures, and many more images;

imagine, now you can see it too ...”

 

Medvirkende: Ragin (violin), Tor Espen Aspaas (piano)

 

 

“Image in my Music” hadde premiere på Kilden i Kristiansand i 2014, foran et meget begeistret publikum. I showet får man oppleve det Ragin Wenk-Wolff ser i sitt indre når hun spiller på sin Stradivarius fra 1689. Høres det rart ut? Neida.

 

- Inni mitt hode har musikken farger, former, teksturer og andre bilder, forklarer Ragin som i showet tar oss med på en magisk reise inn i en musikers indre verden. Det blir litt som i de store Hollywoodfilmene, men med motsatt fortegn. I filmen er musikken med å få frem stemningen i det som skjer. I Ragins show er det kvalitets-musikk for alle og enhver, fremført “live”, som blir forsterket, innpakket i en visuell drømmeverden som vi blir med inn i.  Hennes multi-dimensjonale opplevelse av musikken inkluderer farger, former, bilder, teksturer, lys, mørke, tykt, tynt, høyt, lavt, nært, fjernt, gjennomsiktig, solid, skiftende atmosfære og mer.  Ragins multi-mediale konsert-show  kombinerer hennes egen billedkunst med foto- og filmkunst av Kai-Wilhelm Nessler og er produsert av Virtuell-Teater designer Joachim Schamberger.  Vi får samtidig oppleve musikken med hele 6 forskjellige kostymer, som harmonerer i Ragins indre rike med fargene og atmosfæren til hvert nummer i programmet.

 

 

 

 

 

 

Ragin Wenk-Wolff fra Lindesnes har nettopp flyttet tilbake til Norge etter mange år i New York.  Ragin har bak seg alt fra hyppige radio- og TV-opptredener, uroppførelser og CD-innspillinger av violin-konserter komponert for og tilegnet henne, (bl.a. av Johan Kvandal, Ragnar Söderlind, Knut Nystedt)  med orkestre som Royal Philharmonic i London,  - til utstillinger av egen kunst på steder så forskjellige som Paris og Lyngdal, hvor hun samtidig  også ga konserter.

 

Hennes offisielle debutkonsert i Aulaen i Oslo som 17-åring skapte sensasjon og ble etterfulgt av Debutantprisen og utallige andre priser, solist-opptredener med alle de store norske orkestrene samt i Europa og USA.

 

 

Ragin om det å ha synestesi:  “Det er en deilig verden å være i.  Å forklare hvordan det er, blir som å forklare en blind hvordan det er å være seende, eller å forklare en døv hvordan det er å høre.  Det er en ekstra dimensjon som jeg deler med publikum, sier hun.”  - Fædrelandsvennen, 18. september 2013

 

Tor Espen Aspaas er en av våre mest profilerte pianister; professor ved Norges musikkhøgskole, en allsidig musikkformidler og grunnlegger av kammermusikkfestivalen Vinterfestspill i Bergstaden på Røros. Han har vært solist med tallrike symfoniorkestre i inn- og utland og mottatt en rekke utmerkelser, deriblant Levinprisen 2005 og Ridder 1. klasse av St. Olavs Orden i 2016. Aspaas fikk sin USA-debut med en solorecital i Carnegie Hall våren 2013 og har et drøyt dusin kritikerroste CD-innspillinger bak seg. Han er fascinert av humor i musikk og improviserte parafraser, noe som nok vil merkes i denne forestillingen.

 

 

Idé / konsept, produsent, billedkunst, kostymer: Ragin

 

Virtual theater design, produsent: Joachim Schamberger

 

Fotograf: Kai-Wilhelm Nessler

 

Søm: Irene Halvorsen

 

Medvirkende: Ragin (violin), Tor Espen Aspaas (piano)

 

Varighet:  ca. 60 min. uten pause

 

 

 

“Assertive command and sensitive playing”   - The New York Times

 

“She reaches out to the audience’s heart - there are no other musicians who can mesmerize an audience like she does”  -  Hi-Fi Review, Hong Kong

 

“Inviterer publikum inn i sin verden”  -  Fædrelandsvennen

 

“Ragins toner i bilder”  -  Fædrelandsvennen

 

“Endelig klart for Wenk-Wolff i Kilden”  -  Fædrelandsvennen

 

 

 

ragin.no

 

http://www.ragin.no