Trang Fødsel på Giert Karis Plass

Konsert

Konsert med Trang Fødsel flyttes til Giert Karis Plass!
De nasjonale restriksjonene rundt servering tillater dessverre ikke at vi kan gjennomføre konserten i Ulvsvika. Den flyttes derfor til Giert Karis Plass. Vi beklager at vi ikke kan gjennomføre i magiske Ulvsvika, men vi skal sørge for at det blir anledninger til konserter der i fremtiden!
Den ekstra gode nyheten er at vi da kan legge ut 100 billetter ekstra på en ellers utsolgt konsert!

Det er få band som har bidratt med så mange norske hits som Trang Fødsel. Låter som «Kursiv», «Drømmedame», «Hippie» og «Fredag» er blitt allemannseie med melodier og vokalharmonier som sitter rett i øret, og ikke minst med de lune og ironiske tekstene.

Trang Fødsel har klart kunststykket å ta den norske folkesjelen på kornet. De slo igjennom med «Kursiv», som fylte alle Norges radioer en gang i 1997, og ble raskt kjent som eminente entertainere som fylte konsertsaler og festivalscener fra Lindesnes til Longyearbyen. Siden debutalbumet Hybel har bandet gitt ut femAaserud er også en av Norges fremste låtskrivere, og har skrevet og produsert musikk for mange av Norges beste artister. I begynnelsen av 2018 var han gjest i TV-programmet «Hver gang vi møtes», og resten av året har Trang Fødsel dagene fulle av nye konserter og opptredener.

Trang fødsel er lyden av norsk sommer på sitt beste: Låtene oser av svaberg, solkrem og saltvann, og en og annen melankolsk solnedgang like før daggry. Sommeren blir bare ikke den samme.

Ikke vinteren heller, forsåvidt.

plater, inkludert samleplata De Aller Beste.

Å oppleve Trang Fødsel på konsert er alltid en fest, med en perlerad av låter du kan – enten du er klar over det eller ikke. Vokalist Hans Petter Aaserud står i spissen for et energisk lag av musikere som leverer en schlachtplate av popharmonier, rockedriv og slentrende jazz-eleganse med like stort overskudd.

Vi legger ut kun 100 billetter foreløpig, så sikre deg en mulighet til den opplevelsen det er å gå på konsert i Ulvsvika! Ikke vent med å kjøpe billett til det er for sent!