Arrangement

Superbandet feirer Knutsen og Ludvigsen
Superbandet feirer Knutsen og Ludvigsen

Superbandet feirer Knutsen og Ludvigsen

Søndag 19. sep.Søn. 19. sep. kl. 16.00
- Storsalen

Kategori:
Barn | Konsert

Varighet:
30 min

Billettpris:
Kr 150,-/kr 100,-

Norges kuleste og mest tøysete barne-band er «Superbandet»! I forbindelse med 50 års jubileet til Knutsen og Ludvigsen besøker de Buen.

Knutsen og Ludvigsen er to fyrer som bor i en tunnel. De har en grevling i taket. De synger og spiller og er uenige om det meste, men når verden er skummel og tøff, står de side om side.

Denne konsertforestillingen om Knutsen og Ludvigsen sitt elleville univers har alt man kan ønske seg; fengende musikk, sitrende spenning, tull og tøys, dypt alvor og uforklarlige hendelser. Absolutt hele familien kan oppleve sammen og føle seg like truffet av. Det er morsomt, gjenkjennelig, rart og fylt av sanger som vi elsker å synge.

 

Knutsen og Ludvigsen er elsket av flere generasjoner, og de yngste har blitt kjent med dem gjennom animasjonsfilmen fra 2015. Når Superbandet feirer Knutsen og Ludvigsen, tar de dem tilbake dit det hele startet for over 50 år siden. På scenen.

Medvirkende: Askil Holm, Stein Roger Sordal og Bjarne Severinsen.

Passer for barn fra 2 år og varer i 30 minutter.

 

Vi gjør oppmerksom på at konserten er åpen kun for publikum fra Lindesnes kommune, i henhold til nasjonale retningslinjer.

Bilder:

  • Bilde fra forestillingen