Arrangement

Sari Schorr
Sari Schorr

Sari Schorr

Fredag 4. okt.Fre. 4. okt. kl. 21.00
- Klubbscenen: dørene åpner 20.30

Kategori:
Konsert

Billettpris:
Kr 375,-

I 2016 braste Sari først ut på Blues-Rock-scenen med sitt kritikerroste debutalbum, A Force of Nature, produsert av den ikoniske britiske Blues-pioneren Mike Vernon (David Bowie, Eric Clapton, John Mayall, Fleetwood Mac, Peter Green).

Nå, to år senere, pløyer Sari ny mark med sitt andre album, Never Say Never . Sari insisterte på at albumet ble spilt inn live for å fange den rå energien fra musikken hennes. Hun har dristet seg dypere inn i sitt personlige liv. I prosessen har Sari avslørt seg med en sårbarhet og ærlighet som hun innrømmer var like smertefull som det var helbredelse. Sangene hennes er utformet med livlige tekster som fremhever hvor bra Sari er til å påkalle lidenskap og empati.

Saris suksess kommer etter år med trasking på den tøffe livsveien til en hardtarbeidende Blues-kvinne. Fra hennes ydmyke begynnelse med å jobbe på musikkscenene i det legendariske, heftige South Bronx-distriktet i New York og på Manhattan Lower East Side, til en forestilling i Carnegie Hall, sto hun frem som en fenomenal Blues-Rock-sanger som ikke ville bli avslått.

Saris hjem er kofferten hennes, og ruten hennes har alltid tatt henne på mindre kjente veier. Livet hennes er en historie om å aldri gi opp, være tro mot deg selv og forfølge dine lidenskaper mot alle odds. Det er en historie som er utrolig inspirerende og en påminnelse om at vi aldri skal si aldri !

Bilder:

  • Bilde fra forestillingen