Så ha ei god jul då!

75-80 min

Med Tenorane og Steffen Horn

Julestemningen er garantert!

Tenorane og Steffen Horn har etablert seg som et bejubla og kritikerrost ensemble siden starten i 2011. I sin blanding av alvor og humor tar de publikum med på sin ferd gjennom klassiske perler, kjente og kjære julesanger, amerikanske croonerlåter til egenskrevne låter. Det hele er er regissert og koreografert av regissør Tore Nysæther, som har over 30 års erfaring med å lage musikalske show i toppklasse. Kritikernes superlativer står i kø: ”Tett på det perfekte”, ”Overveldende”, ”Glitrende julekonsert”, ”Elegant”, ”Stilfullt” og ”Gir meg gåsehud”.

Nøl ikke med å få med deg «Så ha ei god jul, då!» som kommer til Buen kulturhus for første gang. OG de fremfører en fersk julesang av Mandals egen Alf Willy Vestergren!

De medvirkende er Henrik Hundsnes, Aasmund Kaldestad, Espen Solsbak og pianist Steffen Horn.

Pressen mener:

Terningkast 5 Gir meg GÅSEHUD!
– Haugesunds avis
Terningkast 6 Tett på det perfekte!
– Tysvær Bygdeblad