Ørjan Burøe: Store gutter gråter ikke [nov 2021]

Lørdag 13. nov.Lør. 13. nov. kl. 19.30

Humor | Show

På grunn av Covid 19 situasjonen har vi fått beskjed fra Ørjan Burøes management, at de dessverre må flytte forestillingen Store gutter gråter ikke.
Ny dato er lørdag 13.november 2021, kl 1930-2100.
Billetten du har kjøpt er fortsatt gjeldende og behøver ikke byttes.
Dersom det nye tidspunktet ikke passer og du ønsker å få billettene refundert er det selvsagt mulig.
Hvis billettene er kjøpt på nett, sender du en mail til post@ebillett.no og ber om refundering av ditt billettkjøp, husk å oppgi navn på arrangement og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet.
Har du kjøpt billetten din på kulturhuset og ønsker refundering, tar du kontakt på buen@buenkulturhus.no og oppgir samme informasjon som nevnt over.

OBS! Frist for refundering: 15.sept.2020

Det sies at store gutter ikke gråter. Hvorfor ikke, egentlig?

Ørjan Burøe  påstår i alle fall at han ikke finnes noe redd for å vise følelser. Han kan fint dele det som skjer inni seg med Gud og hvermann. Det må rett og slett til, mener han, for da får vi en bedre verden - gjør vi ikke? Og så får vi masse stoff vi kan lage humor-show av. Heldigvis så er det lov å snakke om følelser i våre dager, snakke om det indre livet og ikke bare alt maset rundt oss. De fleste oppegående mennesker vet godt at det kan gå riktig galt med folk som ikke evner å uttrykke hva de føler. Så hva er det vi venter på? Store gutter gråter ikke. Joda, det gjør de, men de trenger bare en skulder å gråte på. Kanskje det kan være skulderen til Ørjan? For i kveld i det minste.

I tre år har Ørjan Burøe reist med showet «Fordommer» og spilt nesten 200 forestillinger. Med «Store Gutter Gråter Ikke» lager Burøe nok en gang en morsom og personlig forestilling med tette punchlines. Vi håper at du ler og koser deg, og kanskje til og med gråter en liten skvett - om du tør.

Regi/tekst: Ørjan Liavåg Musikk/tekst: Bjarte Jørgensen