Arrangement

Ny dato: Magnus Berg
Ny dato: Magnus Berg

Ny dato: Magnus Berg

Lørdag 20. feb.Lør. 20. feb. kl. 20.45
- Klubbscenen: dørene åpner 20.00

Kategori:
Konsert

Billettpris:
Ungdom u/24 år: 125,00 – Medlem: 275,00 – Ikke medlem: 325,00

Bluesklubben presenterer:
Magnus Berg – Den nye gitarhelten

Det er på scenen, foran sitt publikum, 23 år gamle Magnus Berg aller helst vil være. Her får han spilt ut sine følelser med gnistrende energi og formidlingsevne. Med sine tekniske ekstremferdigheter på gitar, sin røffe vokalt og sitt ‘tighte’ band, tar Magnus Berg deg med på en reise gjennom rockens historie med farger av pop, country og Americana. Hvor han på sin unike måte tolker så vel gamle storheter sin musikk, og sin egen. Bergs talent har allerede i en årrekke bragt ham til festivaler og klubbscener i Europa og til soulmusikken og blusens hjemland, USA.

Magnus Berg plukket opp gitaren allerede som 6-åring, og konsertdebuten fikk han seks år senere under Kraftfestivalen. Som 15-åring laget han sitt første album Going to St. Pete hvor han fikk med seg sin gode venn og mentor Mike Zito (Royal Southern Brotherhood) på tre låter.

I 2014 kom Cut Me Loose – et album som fikk svært gode anmeldelser, gikk til topps på Roots Music Report (hvor de lå i 30 uker), ble kåret til «Årets album-nykommer» av bluesbladet Blues Blast Magazine og som fikk heftig radiorotasjon i statene.

I september 2017 kom oppfølgeren “In My Shoes”. På dette albumet har han lagt alt av coverlåter på hylla og byr for første gang på et album med kun eget materiale. Albumet inneholder flere låter som virkelig understreker at Berg ikke bare kan sin blues, men også er en mann med dyp kunnskap og forståelse for vintage soulmusikk. Med seg på albumet In My Shoes har han, som alltid, bassist Bo Berg og trommeslager Tomas Pettersen.

Nå jobber Berg med et nytt album der han krysser over til et mer “rocka” uttrykk ala inspirasjonskilder som Queens Of the Stone Age, Black Keys, Jack White/Whitestripe og AC/DC. Dette blir en sjangerkryssning av rock, disco, pop og selvfølgelig blues. 

Lørdag 7 november kan du oppleve Magnus Berg med bandet sitt i Klubbscenen på Buen! Dette blir en intim og eksklusiv konsert med kun få plasser tilgjengelig, så vi anbefaler at du bestiller dine billetter allerede i dag!

20 års aldersgrense

https://youtu.be/zznywyRMuJE

Bilder:

  • Bilde fra forestillingen