Koronaviruset: Buen kulturhus og Buen kino stenger all virksomhet i en periode!

Regjeringen har besluttet at forbudet mot kultur- og idretts- og andre arrangementer som ikke ivaretar grunnleggende krav til smittevern vil gjelde frem til 15. juni.

For Buens del, vil dette si at samtlige arrangementer i denne perioden avlyses/utsettes.

Vi oppfordrer alle våre gjester til å følge med på hjemmesiden vår, på Facebooksiden og de ulike Facebookeventene for jevnlige oppdateringer.

I mellomtiden: ta vare på hverandre og velkommen tilbake når tiden er inne!

Foto: fotominner.net

Vi deler også ordene fra Norske Kulturhus:

Kjære publikum og engasjerte venner av kulturhusene over hele landet.

Tusen takk for at dere er tålmodige! Tusen takk for at dere har vært så positivt innstilt til å være med på denne dugnaden for å stoppe dette viruset. For det er jo det dette er, en fellesinnsats som forhåpentligvis sikrer at venner, familie, kollegaer og bekjente kan være trygge i tiden som ligger foran oss.

Mange har opplevd at det har vært vanskelig å få svar fra sitt kulturhus de siste dagene. Mange av husene opplever nå endringer i hvilke arrangementer som avholdes, hvilke som flyttes og hvilke som ser seg nødt til å avlyse.

For oss er det viktig å påpeke at det er mange utøvere og artister som har gledet seg, øvd lenge og sett frem til å møte dere som publikummere. Selvfølgelig er det å avlyse noe som faller alle arrangører tungt for hjertet, og der det er mulig vil arrangementene bli flyttet på.

Men vit dette! Alle som én er klare på at kulturarrangører i landet vårt vil komme sterkere tilbake. Med dette gir vi en varm hilsen fra både artist-Norge og kulturhusene og sier; PÅ GJENSYN!