Kevin Keegan: My life in football.

Torsdag 13. okt.Tor. 13. okt.
- Storsalen, dørene åpner kl 1900

Kjære gjester,
Takk for tålmodigheten og beklager ventetiden.
Endelig er ny dato på plass. Har du husket å refundere billettene fra forrige arrangement?
Vi starter helt nytt billettsalg for denne kvelden.

260 gjester får en minnerik opplevelse i Buen Kulturhus når Mr. Kevin Keegan,

en gentleman på alle vis, med erkebritisk humor gir gjestene et skråblikk på en

unik karriere i toppfotball.

Erik Thorstvedt holder regien og sammen vil de to også holde en underholdende question - answer session og ta

imot spørsmål fra salen.

En helaften der Liverpool Supporterklubb donerer deler av billettinntektene til kreftsaken, en

av mange hjertesaker Kevin Keegan, den lille spilleren med det store hjertet, støtter.

Musikalske innslag ved Bjøro Hildebrand

Mandal Hotell serverer deilig varmmat buffet

Mulighet for donasjon til Kreftforeningen

Vi dekker salen med runde bord og lover sitteplass og god stemning for alle.

Kontaktperson ved spørsmål: Trond Johnsen 91818322

OBS! Husk å be om refusjon hvis du har billetter til gammel dato

For dere som har kjøpt billetter på nett:
Dette kjøpet var utført for mer enn ett år siden og er for "gammelt" til å refundere på vanlig vis. Nets som håndterer kortbetaling på vegne av oss har pr idag en 12 mnd frist på refunderinger.
Det blir derfor sendt ut en egen epost til deg nå, hvor det må fylles inn navn og bank-kontonummer. Avsender vil være post@ebillett.io

Følg anvisningene i mailen. Klikk på linken nederst, under "ordrenummer". Når du da kommer til neste side kan navn + bank-kontonummer registreres. Deretter må det trykkes på den grønne "send inn" knappen.
Nå blir dine billetter koblet sammen med ønsket kontonummer, og pengene kan overføres. Når pengene er overført blir billettene slettet.

For dere som har kjøpt billetter i kiosken på Buen:
Dere må fylle ut skjema i kiosken på Buen, om dere ikke allerede har fått det på e-post.