Arrangement

Impro Fauna
Impro Fauna

Impro Fauna

Fredag 1. jul.Fre. 1. jul. kl. 16.00
- Elvesalen

Kategori:
Konsert

Billettpris:
130

Impro Fauna er et musikalsk bærekraft-prosjekt, med et mål om å skape fokus på alternative og “grønne” konsertopplevelser, samt å kjøpe skog tilbake til den danske natur.


Når Impro Fauna tar konseptet sitt med til mandaljazz, vil en del av hver billettkostnad bli brukt til å plante ny skog.
Impro Fauna konsertene har det siste året hatt suksess med intime konserter på Huset i Hasserisgade (vår samarbeidspartner), 1000fryd, Langes Keramik og Center for Dansk Jazzhistorie. Disse konsertene har blitt arrangert så bæredyktig som mulig, uten unødvendig forbruk av elektrisitet og uten fysisk reklame i form av trykt materiale. Det ble spart på lys og lydanlegg, og forsterkere har kun blitt tatt i bruk når det har vært helt nødvendig, for eksempel for å inkludere blant annet elektrisk gitar og harpe.
Musikalsk er konseptet basert på impro og jam-sessions, og det blir spennende å sette Impro Fauna-ensemblet sammen med et par av musikerne som spiller i andre band under årets mandaljazz. Hvem det blir kommer etterhvert!

Den nytenkende og bærekraftige måten å arrangere konserter på gjorde at konseptet vant “årets konsertopplevelse” fra JazzDanmark i 2021.
Impro Fauna er kuratert av Erik Lunde Michaelsen, som er forperson for Meutiviti (en forening for jazz og improvisert musikk i Aalborg)
 

Bilder:

  • Bilde fra forestillingen