Grieg, Borgstrøm & en reise i Romantikken

- Elvesalen

Klassisk | Konsert

kr 200,-

Sopran Mariann Fjeld-Solberg og pianist Ilmi-Åse Mathiesen inviterer til konsert med noen av Edvard Griegs mest kjente og høyt elskede sanger, flettet sammen med musikk av den mindre kjente norske komponisten Hjalmar Borgstrøm; en hemmelig norsk musikkskatt!
Det blir også musikk fra Europeiske komponister som inspirerte våre komponister, som Liszt og Puccini.

Programmet presenteres med spennende historier om komponistenes liv og virke, samt hvordan de inspirerte og påvirket hverandre under denne unike perioden av musikkhistorien.

Mariann Fjeld-Solberg er en av Norges mest kjente sopraner. Hun har sunget mye ved Den Norske Opera og i høst kan vi oppleve henne der som Susanna i Mozarts Figaros Bryllup.