Gospelkonsert: DaNell Daymon & Greater Works

Familie | Konsert

90 minutter

Kr 420,- /320 earlybird

Kom i julestemning med det kritikerroste gospelkoret fra Americas Got Talent!

I 2017 vant de hjertet til den kjente artistkritikeren Simon Cowell og kom til semifinalen i talentkonkurransen Americas Got Talent. I desember 2019 står de på scenen i Buen kulturhus for å vinne hjertet ditt.

Gospelkoret Greater Works er kjent for å fylle scenen med energisk og kraftfull musikk. I forbindelse med Norway Gospel Festival har den karismatiske korlederen DaNell Daymon håndplukket tolv fantastiske sangere som skal få deg i den riktige julestemningen. Han har et særegent talent for å velge ut spektakulære korister og hente frem det beste hos disse. Resultatet er sjelfull musikk med høy gåsehudfaktor.

Medlemmene i koret kommer fra vidt forskjellige steder i USA, og er samlet bak Daymons engasjement og kjærlighet for musikk og for utviklingen av mennesker. Dette gjør koret til noe helt spesielt.

Norway Gospel Festival vil imponere med unik gospelmusikk over hele Norge. Målet er å etablere en årlig tradisjon hvor nye medlemmer av koret kommer til Norge for å synge julen inn. I år starter festivalen med byene Mandal (19.12), Bergen (20.12) og Stavanger (21.12). Dette vil du ikke gå glipp av!

DaNell Daymond & Greater Works

Oppstilling