Fædrelandsvennens ønskekonsert 2021 med Kristiansand Symfoniorkester

Fredag 19. mar.Fre. 19. mar. kl. 19.00

Klassisk | Konsert

Kr 450 (ordinær), Kr 400 (honnør), Kr 150 (Under 30 år). Fædrelandsvennens abonnenter får 25 % rabatt på ordinær billett

Fædrelandsvennens ønskekonsert 2021

Dirigent: Per-Otto Johansson

Fædrelandsvennen og Kristiansand Symfoniorkester har den store gleden av å ønske hjertelig velkommen til nok en utgave av Ønskekonserten. I år spilles konserten både i Kristiansand, Vennesla og Mandal. Nøyaktig hvilke klassiske mesterverk som skal spilles er det du som bestemmer. I løpet av vinteren vil du kunne sende inn dine forslag til Fædrelandsvennen. Fortell gjerne om ditt forhold til musikken du ønsker å høre. Informasjon om konsertens endelige program blir publisert før konserten. Vi gleder oss uansett til en velklingende, underholdende og festlig konsert som vi skaper i fellesskap.

Ønskekonserten spilles:

Onsdag 17. mars kl. 19.30, Kilden teater og konserthus
Torsdag 18. mars kl. 19.00, Vennesla Næringspark – Fabrikken
Fredag 19. mars kl. 19.00, Buen Kulturhus

Fædrelandsvennens abonnenter får 25 % rabatt på ordinær billett.