Arrangement

Dalakopa - konsert og dans
Dalakopa - konsert og dans

Dalakopa - konsert og dans

Kategori:
Dans | Konsert

Varighet:
6 timer

Billettpris:
Konsert: kr 300,- Pris for medlem av ungdomslag kr 250,- / Konsert & dans: kr 450,- Pris for medlem av ungdomslag kr 350,- (alle priser er ink. avg.)

Dalakopa – gamaldansens beste til Buen kulturhus!

Dalakopa har gjennom 30 år spelt opp til dans i heile Norden og USA, de har samarbeid på ei rekke musikalske prosjekt og vore like nyskapande som de er tradisjonelle. Dalakopa har vunne det som er av priser innan folkemusikk og vore de fremste formidlarane av den tradisjonelle musikken i fjellregionen mellom Noreg og Sverige. Sist vinter hadde de en braksuksess med improvisatorane BrazzBrothers, men like tradisjonelt stiller de kvart år opp på Rørosmartnan som vertskap for jammen på «Kaffistuggu» og på middagsdansen.

Kor mange som har sett seg på tog, fly og biler for å komme seg på dans og konsert med Dalakopa opp gjennom årene, kan ein bare fantasere om. Men ein ting er sikkert; kvar gang de kjem saman og starter opp spelet, skjer det noko med dei som høyrer på. En varme og glede strømmer gjennom kroppen, foten begynner å trampe og smilet brer seg om munnen. Inderlig vakkert og vanvittig suggererande - konsert eller dansespill; publikum har kåret de til vinnarar og storspelmenn gang på gang.

Konsert kl 18.00

Dans kl 19.30 – 24.00

Bilder og video:

  • Bilde fra forestillingen