Arrangement

Avlyst!Complex og Høvågdamene
Avlyst!Complex og Høvågdamene

Avlyst!Complex og Høvågdamene

Kategori:
Humor | Revy

Varighet:
2x40min, 15 min pause

Billettpris:
Kr 330,-

20 år! Ellevill jubileumsrevy!!

Complex er en revygruppe fra Kristiansand bestående av menn i sin beste alder. I 1999 år siden satt de opp en forestilling i Agder Teater og hadde stor suksess med det. Fedrelandsvennen var begeistret og overskriften i anmeldelsen var "stormende suksess i Agder Teater.
Denne forestillingen tok revygruppa med seg til Mandal Kino i 2000 og fikk en veldig god respons også her. Siden den gang har revygruppa underholdt på revyscener i flere andre byer, men også i det private og i næringsliv. Blant annet var de tilbake i Buen Kulturhus med en forestilling i 2018.

I 2019 satt de opp en jubileumsforestilling i Agder Teater som de kalte "med fremtiden bak oss". Igjen ble de tatt imot med åpne armer og responsen fra publikum var overveldende. Og det er denne forestillingen de nå tar med seg til Buen kulturhus den 28. mars 2020. Av innslag i forestillingen så er de nok mest kjent for høvågdamene, gutta fra Vennesla Transport, medarbeidersamtalen, den tyske veiarbeideren, kjøpmannen fra Farsund og bedehuskarene. 

Bilder:

  • Bilde fra forestillingen