Arrangement

Cirkus Blunck - igjen!
Cirkus Blunck - igjen!

Cirkus Blunck - igjen!

Kategori:
Humor | Show

Varighet:
Ca 90 min uten pause

Billettpris:
Kr 575,-

Kjære gjester,

Grunnet nye nasjonale retningslinjer og restriksjoner ser Øivind Blunck seg nødt til å avlyse vårens turné, inkludert forestillingen på Buen 11.mars.
Det er selvfølgelig kjempetrist, men vi håper han kommer tilbake en annen gang!

Samtlige billetter vil bli refundert i sin helhet.

Har du kjøpt billetter på nett trenger du ikke å foreta deg noe som helst. Billettene blir annullert og billettsummen refundert tilbake til kortet som ble benyttet ved kjøp.
Vær obs på at det kan ta litt tid før pengene er på konto, og at summen kan legge seg tett opp til kjøpsdato.

Har du kjøpt billett lokalt hos oss, ta turen innom kiosken og fyll ut skjema for refusjon.

Øivind Blunck kommer tilbake til Mandal med Cirkus Blunck. Til glede for dere som ikke fikk billett forrige runde, og kanskje var det så gøy at noen ønsker å se det en gang til?!

 

Det er 50 eventyrlige år siden hele Norges Øivind Blunck debuterte på Det Norske Teatret i «Spelemann på taket», riktig nok i en stumrolle oppe på taket. Deretter bar det rett ut i den store dramatikken hvor han i sin første talerolle faktisk spilte mopedist. Nærmere 40 roller ble det før Blunck for fullt gikk over til show- og revybransjen. Siden den gang har han gitt oss en rekke uforglemmelige øyeblikk, enten det har vært i forvekslingskomedier som «Den spanske flue», store musikaler som «Cats» eller «Les Miserables», humoristiske krumspring med Prima Vera, i gnistrende samspill med Hege Schøyen eller som usikker politietterforsker i «Olsenbanden». Og ingen glemmer vel Fridtjof fra Enebakk og den evige tenåringshelten Reidar?

Nå oppsummerer han sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck», der det både blir gjensyn med klassiske numre og karakterer og nye påfunn. Med sin store stemme og treffsikre komiske talent byr Øivind Blunck på et storartet show du ikke vil gå glipp av.

Øivind Blunck er en av våre aller største entertainere, og er bedre enn noensinne!

Kapellmester er «Beat for Beat»-legenden Trond Nagell Dahl, mens Runar Borge har regi.

Bilder:

  • Bilde fra forestillingen