Arrangement

Chris Holsten med band (Afterparty med Need Music)
Chris Holsten med band (Afterparty med Need Music)

Chris Holsten med band (Afterparty med Need Music)

Fredag 20. mar.Fre. 20. mar. kl. 20.30
- Klubbscenen: ståplasser

Kategori:
Konsert

Billettpris:
Kr 320,-

Buen kulturhus og Mandal Hotel lager fest!
I tillegg til konsert med Chris Holsten på klubbscenen, kjører vi Afterparty i hotell-lobbyen med Need Music.
Gulvet er ryddet for stoler denne kvelden så ta med gode moves og bli med!

Du har mest sannsynlig hørt musikken hans over radioen, og om det måtte være "Echo", "Mexico" eller "All About You", så rikker de alle like hardt i klubbfoten.

Den platinasertifiserte popkometen vant prestisjeprisen "NRJ Norwegian Artist of the Year" høsten 2018 og leverte samtidig en solid femteplass i NRK suksessen Stjernekamp.

Det siste året har det unge talentet med sin soulfylte stemme, enorme meloditekke og kreative produksjon levert flere hits og spilt konserter landet rundt.

Denne høsten har han rigget seg til i studio og 2020 starter 26-åringen på TV2, som en av syv artister i niende sesongen av «Hver gang vi møtes», før singel og EP-slipp etterfulgt av en Norges-turné.

Chris Holsten gjorde seg først bemerket med sin gjestvokal på Broilers "Rays of Light", før sologjennombruddet kom i 2016 med "On My Own" og den påfølgende «MEXICO» og har siden det samlet 70 millioner streams.

Afterparty i lobbyen på Mandal Hotel

I samarbeid med Mandal Hotel kjører vi Afterparty i hotellets lobby etter konserten med Chris Holsten. Du kan kjøpe billetter til begge deler ved å trykke på "Kjøp billetter" knappen. Du kan også kjøpe full pakke med overnatting!

NEED MUSIC er et musikkollektiv fra Norge med DJs, instrumentalister og vokalister som hver og en har utmerket seg innen sitt felt. I løpet av de siste årene har de etablert seg blant Norges fremste underholdningsaktører, og de er førstevalget på de fleste profilerte fester i landet. Med lang erfaring og ekspertise på  å skape den beste festen, får de alltid  gjestene inn i optimal fest-modus.

Bilder:

  • Bilde fra forestillingen
  • Bilde fra forestillingen