Arrangement

Chris Holsten med band (obs! Okt 2021)
Chris Holsten med band (obs! Okt 2021)

Chris Holsten med band (obs! Okt 2021)

Lørdag 16. okt.Lør. 16. okt. kl. 20.30
- Klubbscenen: ståplasser

Kategori:
Konsert

Billettpris:
Kr 320,-

Buen kulturhus og Mandal Hotel lager fest!
I tillegg til konsert med Chris Holsten på klubbscenen, håper vi på å kjøre Afterparty i hotell-lobbyen slik planen opprinnelig var.
Gulvet er ryddet for stoler denne kvelden så ta med gode moves og bli med!

Du har mest sannsynlig hørt musikken hans over radioen, og om det måtte være "Echo", "Mexico" eller "All About You", så rikker de alle like hardt i klubbfoten.

Den platinasertifiserte popkometen vant prestisjeprisen "NRJ Norwegian Artist of the Year" høsten 2018 og leverte samtidig en solid femteplass i NRK suksessen Stjernekamp.

Det siste året har det unge talentet med sin soulfylte stemme, enorme meloditekke og kreative produksjon levert flere hits og spilt konserter landet rundt.

Denne høsten har han rigget seg til i studio og 2020 starter 26-åringen på TV2, som en av syv artister i niende sesongen av «Hver gang vi møtes», før singel og EP-slipp etterfulgt av en Norges-turné.

Chris Holsten gjorde seg først bemerket med sin gjestvokal på Broilers "Rays of Light", før sologjennombruddet kom i 2016 med "On My Own" og den påfølgende «MEXICO» og har siden det samlet 70 millioner streams.

Support: JEJUNE

JEJUNE er et band basert i Kristiansand som spiller eklektisk og catchy rock som veksler mellom frenetisk punk og melodisk pop. De har gjort seg kjente på sørlandet som et energisk band med duracell-tendenser i liveshowet, og har åpnet for band som blant annet Sløtface, No.4 og Hollywood. JEJUNE lover et forrykende liveshow du sent vil glemme!
Pssst: Trommisen er fra Mandal smile
 

Afterparty i lobbyen på Mandal Hotel

Vi kommer tilbake med mer informasjon om denne delen av arrangementet går som opprinnelig planlagt.

I samarbeid med Mandal Hotel kjører vi Afterparty i hotellets lobby etter konserten med Chris Holsten. Du kan kjøpe billetter til begge deler ved å trykke på "Kjøp billetter" knappen. Du kan også kjøpe full pakke med overnatting!
 

Bilder:

  • Bilde fra forestillingen