Arrangement

Beatles etter Beatles
Beatles etter Beatles

Beatles etter Beatles

Kategori:
Konsert

Varighet:
1t og 30 min (uten pause)

Billettpris:
Kr 350,-

Fredagskveld med sjeldent repertoar!

Historien om fire ungdommer fra Liverpool som endret populærmusikken kjenner de fleste. Beatles skapte Beatlemania og påvirket millioner av mennesker. Da bandet etter et eventyrlig tiår ble oppløst i 1970 var mange i sjokk og sorg. Samtidig var dette starten på fire nye eventyr – som skulle vare mye lengre.
Beatles etter Beatles er et musikalsk show som forteller historien om George, Paul, John og Ringo som soloartister etter at de forlot verdens mest kjente band. Hver for seg fortsatte de å skape fantastisk musikk, åpne nye epoker innen pop og rock som berører stadig nye generasjoner.
Beatles etter Beatles byr på kjente perler fra Paul McCartney og Wings. De beste låtene signert John Lennon som ville redde verden. George Harrison briljerer alene, sammen med Jeff Lynn eller suksessen Travelling Willburys. Og Ringo, eller Richard Starkey -forblir den morsomste trommeslageren og overrasker alle.
Beatles Etter Beatles’ besetning består av fire norske musikere med lang erfaring fra å tolke Beatles. Til sammen har de gjort hundrevis av konserter i inn- og utland og har jobbet for og sammen med navn som Tor Endresen, Christian Ingebrigtsen, Tony Sheridan, Åge Steen-Nilsen, Gaute Ormåsen, Pål Rake, Det Betales m.fl.

På scenen: Øyvind Kristoffersen, Rolf Øyvind Hæg, Dag Svartskuren og mandalitt Bernt Michael Johansen

Bilder:

  • Bilde fra forestillingen