Vil du bli en del av Team Buen? Produksjons-teknisk ansvarlig

Vil du bli en del av Team Buen?

Stilling ledig som Produksjons-teknisk ansvarlig tilknyttet arrangementsstaben / kulturhusdriften på Buen. Stillingen utgjør 40%. I denne stillingen ønskes en aktiv tekniker; arbeidstid vil være fleksibel med tanke på en aktiv teknikers arbeidshverdag/program.

Til stillingen ligger også oppgaver som tangerer ansvarsområdene til Hus-teknisk ansvarlig (se stilling A); det fordres et tett samarbeid mellom disse to.

Følgende oppgaver inngår i stillingen:

Produksjoner – pre og postproduksjon
Booking av teknisk personell
Ansvar for teknisk utstyr i Buen kulturhus relatert til produksjoner/lyd & lysutstyr
Etablere og vedlikeholde rutiner, orden og god logistikk.
Service og vedlikehold i samarbeid med hus-teknisk ansvarlig på Buen
Tilsyn og vedlikehold av backline utstyr samt Flygel D 274
Bærehjelp/riggehjelp

Andre oppgaver kan også tillegges stillingen etter behov.

Ønskede kvalifikasjoner:

Relevant utdannelse innen lyd / lysteknikk
God kjennskap til salg/service/vareflyt

God lyd/lysteknisk kompetanse og innsikt
God datakompetanse
God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Buen kulturhus tilstreber å leve verdiene «Romslig og Offensiv». I den forbindelse vil følgende personlige egenskaper bli vektlagt:
Engasjement

Selvstendighet
Fleksibilitet
Gode samarbeidsevner
Positiv holdning

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt ved tilsetting.

Tiltredelse snarest. Det vil bli utarbeidet offentlig søkerliste, og det søkes via www.mandal.kommune.no. Søknad sendes på elektronisk skjema - Stillings id. 1501

Vi kan tilby spennende og varierte oppgaver i et inspirerende og, til tider svært hektisk arbeidsmiljø.    Lønn etter tariff.

Ytterligere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse avdelingsleder Leila I. Amouche (tlf 95 29 66 76)

Søknadsfrist 28. oktober 2018

Søk her