Pernille Sørensen - Kultur  [OBS! Desember 2019]

Onsdag 11. des.Ons. 11. des. kl. 19.30

Humor | Show

75 min (uten pause)

Pernille Sørensen er endelig tilbake med en ny solo-forestilling!

Det har gått åtte år siden kritikerroste «Flink pike». Siden sist har Pernille blant annet vært lagleder i «Nytt på nytt», spilt i «Side om side» på NRK1 og blitt kåret til årets morsomste av folket under komiprisen i 2016.

Nå har hun altså laget standupforestillingen «Kultur». Forestillingen handler om kultur i alle dens former og varianter. Høykultur, lavkultur, kliss ny populærkultur og eldgammel upopulær kultur. Bakteriekultur og motkultur, snikskryt og tupé, basehopping og nakenbading.
Pernille Sørensen er mer enn klar for å navigere oss alle gjennom livets kulturelle labyrint.

Dette kan fort bli den morsomste forestilling høsten 2019 – onsdag den 11. desember braker det løs i Buen Kulturhus, enten du er interessert i kultur eller ei!

En forestilling av og med Pernille Sørensen. Regi Are Kalvø.

Pressen mener:

Terningkast 6 Høy klasse, briljerer om kultur!
– Morgenklubben
Terningkast 5 Bare gled dere!
– Dagsavisen
Terningkast 5 Smart, morsom og finurlig forestilling!
– VG