Lindesnes Trekkspillklubb Den kulturelle Spaserstokken

Onsdag 19. des.Ons. 19. des. kl. 12.00

Kr 150,- inkl kake og kaffe

Hyggelig formiddagskonsert.
Sitteplass til alle, rundt gallabord i Storsalen.

Lindesnes Trekkspillklubb stiftet 21. februar 1990. Trekkspillklubben har spilt i 13 land og i løpet av 11 Amerika turnéer 31 amerikanske stater og 2 canadiske provinser. Klubben har holdt sitt show flere ganger i de fleste av de største norske konserthusene inkludert Den Norske Opera & Ballett i Oslo. Orkesteret har år etter år vært ett populært innslag på bygdedager og tilstelninger rundt i landet og i utlandet. Til sammen har klubben holdt 2600 show. Klubben har gitt ut 13 CD plater og 15 DVD produksjoner med til sammen rundt 250 musikkvideoer. I flere år har klubben spilt 25 ganger i året gratis til dans på Lindesnes Omsorgssenter og klubben drives på dugnad. Lindesnes Trekkspillklubb har fått Lindesnes kommunes kulturpris og Vest-Agder Fylkeskommunes kulturpris og klubben er bærere av norsk musikktradisjon på sitt beste.